SMC "1-ON-1" Mentoring

1 timme

SMC 1h Mentoring 1-on-1
1.100 SEK
1h Mentoring "1-on-1" • SMC Mentoring 1h 
 • få hjälp med specifika delar som du behöver utveckla eller fördjupa dig i tillsammans med en mentor/coach.
 • alltid 1-till-1
 • Zoom mötet spelas in och du får tillgång till inspelning
 • OBS - endast för aktiva medlemmar.

5 timmar

SMC 5x1h Mentoring 1-on-1
4.400 SEK
5x1h Mentoring "1-on-1"
SPARA 20% • SMC Mentoring 5 x 1h
  (bokas in med minst 1h per tillfälle)
 • få hjälp med specifika delar som du behöver utveckla eller fördjupa dig i tillsammans med en mentor/coach.
 • alltid 1-till-1
 • Zoom mötet spelas in och du får tillgång till inspelning
 • OBS - endast för aktiva medlemmar.

10 timmar

SMC 10x1h Mentoring 1-on-1
8.250 SEK
10x1h Mentoring "1-on-1"
SPARA 25% • SMC Mentoring 10 x 1h
  (bokas in med minst 1h per tillfälle)
 • få hjälp med specifika delar som du behöver utveckla eller fördjupa dig i tillsammans med en mentor/coach.
 • alltid 1-till-1
 • Zoom mötet spelas in och du får tillgång till inspelning
 • OBS - endast för aktiva medlemmar.

Endast för medlemmar

Våran 1-on-1 mentoring är just nu endast tillgänglig för våra aktiva medlemmar. Logga in först.

Vill du bli medlem? Klicka på knappen nedan och kom igång redan idag!
Write your awesome label here.

Vanliga frågor

Vad är SMC Trading?

SMC Trading, som är en del av Pattern Trading Sverige, fokuserar på att hjälpa dig på rätt sätt.

Vi är less på alla "fake gurus" där ute som lovar stort men håller tunt och vill med SMC Trading ta dig från den nivå du befinner dig på idag, oavsett om det är grunder eller redan lönsam, till att bli trygg i din trading och skapa ett konsekvent beteende - med målet att kunna bli en finansierad trader inom rimlig tid.

Allt detta gör vi genom Smart Money Concept (SMC) som handlar om att identifiera, och ta rygg på, de stora aktörerna. De riktigt stora kan inte bara köpa/sälja "var som helst i grafen" utan måste hitta likviditetsnivåer för sina stora ordrar. När detta sker så lämnar de "spår" i graferna (mönster....Pattern Trading) som vi lär oss att identifiera och handla från. 

Allt handlar om likviditet - "Om vi inte vet var likviditeten finns, då ÄR vi mest troligt likviditeten själv".

Vem är SMC Trading för?

A: Du är ny inom trading och teknisk analys och du vill komma igång. Du vet ingenting eller väldigt lite och du vill göra allt för att bli konsekvent lönsam inom det närmaste året.

B: Du har en del erfarenhet, du kanske eller kanske inte är konsekvent lönsam... och du är redo att förfina din fördel mot marknaden (edge).

Vi tillgodoser båda. Vårt primära mål här på SMC Trading är att ta dig från var du än befinner dig för närvarande till att lita på dig själv, bli konsekvent och finansierad inom 12 månader hos oss.

Kan man tradea "SMC" i alla instrument?

JA. Även om vi inom SMC Trading fokuserar på valutor så vet vi av erfarenhet att det fungerar lika bra på Index, råvaror och även krypto. Skulle man vilja använda konceptet i något annat instrument så rekommenderar vi alltid att man backtestar det själv först.

Erbjuder ni trade signaler?

Nej – vi tror att om du vill bli en konsekvent lönsam trader på lång sikt, bör du inte kopiera andras trades via signaler eller liknande. Istället bör du lära dig färdigheten själv för att bli självförsörjande.
Vi tillhandahåller dock dagliga handelsidéer, dvs intresseområden som vi övervakar. Vi gör detta för att hjälpa dig tillämpa strategin när du lär dig och på så sätt kunna jämföra, och diskutera, dina idéer mot våra.
Du hittar dock aldrig några exekveringssignaler här.

Hur mycket kapital behöver jag för att tradea?

Något större kapital krävs INTE för att komma igång. Du kan börja med demokonto för att utveckla din trading. När du är säker och konsekvent med vår strategi kommer kapitalet att vara redo och tillgängligt för dig.

Kvalificerade medlemmar av SMC Tading-gemenskapen kommer att ha en möjlighet att bli finansierad trader genom en så kallad "Prop firm". Förslagsvis hos någon av våra partners.

Erbjuder ni 1-till-1 coaching?

Ja. En-till-en coaching är tillgänglig för alla aktiva SMC Trading-medlemmar. Det är valfritt, och extra utöver medlemskapet, och prissätts separat från ditt medlemskap. Kontakta oss för mer information om detta när du väl är medlem.

Coachningssamtal pågår vanligtvis i cirka 60-90 minuter och du kan få personlig support med vad du än behöver hjälp med. Sessioner kan bokas direkt från medlemmarnas instrumentpanel med den coach du väljer. Om du har några coachningrelaterade frågor, kontakta oss gärna på info(@)smctrading.se.

Kan man använda denna strategi med ett 8-17 jobb?

Ja. Majoriteten av våra studenter här inne arbetar för närvarande med ett 8-17 jobb och tradear vid sidan av. Deras mål är att göra trading till sin heltidssysselsättning. Du kommer att passa in om du för närvarande arbetar och tradear utanför normal arbetstid.

Vi, som team, är aktiva i varje handelssession och otaliga möjligheter dyker upp varje dag även om du bara handlar med ett valutapar. Du kommer att ha fler möjligheter än du vet vad du ska göra med.

Vad säger våra medlemmar?

Mycket lärorik kurs, väldigt proffsigt utlärande. Lagom tempo, bra att man kan kolla på filmerna i efterhand ifall man vill repetera eller inte kunde vara med live. Bra med hemläxor så man får rita och kladda mycket i grafen och sedan få facit på om man är är på rätt spår eller ute och cyklar. Förstår man inte vissa grejer så får man bra stöd och kan gå igenom steg för steg tillsammans. Bra att filmerna ligger kvar efter kursens avslut så man kan fortsätta repetera de delar man behöver träna extra på. Jag rekommenderar varmt att gå denna kursen.

Joakim, Elev Februari 2022
Utan SMC Trading och Discord-Community hade jag aldrig kommit igång med min trading, här får man det stöd, samt den utbildning och motivation som man behöver för att bli aktiv i sin trading.
Kan varmt rekommendera medlemskap och utbildningar som SMC Trading har.

Lotta F, SMG ELEV
SMC är en riktigt bra utbildning som ger dig alla möjligheter att handla som daytrader. Utbildningen ger dig en bra insikt i hur priset beter sig och vart priset är på väg, orderflöde, dyka ner i hur olika typer av orderblock används och var man hittar obalans - och mycket mer. Utbildningsmaterial och Mentor/Coach Henrik Siverhall är pålitligt. Undervisningen är så tydlig och pedagogisk och men får alltid (bra) svar på sina frågor.

Nihat, SMG Elev
Genom utbildningen SMG (Mentoring Grupp med SMC Trading) har jag lärt mig att få en förståelse för rörelserna på valutamarknaden och en strategi för att hitta och ta lönsamma trades. SMC Tradings Discord är ovärderlig när det gäller både att komma i gång med sin trading och att fortsätta utvecklas. Där finns, förutom kunskapsmaterial, både mentorer och kollegor att fråga om råd av.

Jenny S, SMG ELEV
Ca 90% av alla forextraders går med förlust. De stora spelarna (investmentbanker, hedgefonder etc) tjänar stora pengar. Lösningen bör alltså finnas i att studera och förstå vad dessa stora aktörer gör i marknaden. Exakt detta lär Henrik ut med djup förståelse för att tolka grafer och hur man tar trades med mycket god risk-reward. Vi elever ”träffas” i en särskild Discord-kanal där vi inte bara får hjälp och feedback från Henrik utan också varandra. Det börjar vara ett riktigt härligt gäng av likasinnade i detta trading community där stämningen är positiv och hjälpsam – detta är en viktig faktor då trading annars kan bli ensamt och ens utveckling går långsammare utan feedback från andra!

John Å, Elev Februari 2022
Jag är väldigt glad att jag tog det här steget. Henrik och SMC Trading är helt briljant på att förklara och i discord-familjen växer vi tillsammans samt individuellt. Får nog erkänna att efter flera års börsaktivitet, så visste jag inte vad trading egentligen handlar om.

Arnold K, SMG Elev
Created with